Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2017 10:58
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dan Bilzerian se už zanedlouho stane učitelem. Instagramový král chce učit děti důležité věci, které v životě využijí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bilzeriana už přijali jako zastupujícího učitele.

Dan Bilzerian je muž, který se narodil do té správné rodině a díky tomu může mít téměř vše, na co si vzpomene. Nekorunovaný král Instagramu se už léta prezentuje jako obrovský milovník žen a luxusu, ale možná jej v posledním období postihla předčasná krize středního věku, protože v novém rozhovoru přiznal, že má v plánu menší změnu zaměstnání. Graham Bensinger se ho zeptal, jakou práci by si vybral, kdyby mohl začít svůj život úplně od znova a Bilzerian překvapil svou odpovědí, protože by se prý rád stal učitelem. Nejde však jen o nereálný sen a Bilzeriana už dokonce přijali jako zastupujícího učitele, takže momentálně zvažuje školy, na kterých by mohl působit, ale jejich názvy neprozradil, aby mu jeho působení náhodou nepřekazili fanoušci či odpůrci.
 
Dan by se nejraději věnoval 10 až 12letým dětem, protože to je podle něj věk, ve kterém už člověk umí vnímat životní rady a moudrosti trochu hlouběji a je pravdou, že se všemi zážitky, které má Dan za sebou, by jeho hodina nemusela být vůbec špatná. Studenti ve Spojených státech amerických se proto v nejbližší době mohou těšit na to, že si pár z nich bude moci vzít ponaučení ze života přímo od Dana Bilzeriana a pokud tě život kontroverzního milionáře zajímá, můžeš si prohlédnout celé interview, ve kterém Dan vyprávěl i o svém dětství nebo výcviku v jednotce Navy SEALs.

Domů
Sdílet
Diskuse