Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2017 11:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Slovák měl doma 7 tisíc dávek marihuany, stovky tablet extáze, heroin i kokain. Drogový kontraband za milion korun mu zabavila policie

ZAJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložit Uložené

Mastičkář z Maduníc si vůbec nežil špatně.

Slovenská policie se na svém Facebooku pochlubila nejnovějším drogovým úlovkem. Nešlo o žádného mladíka s jednou dávkou marihuany, ale o takzvaného mastičkáře, který drogy vyráběl i prodával a nežil si vůbec zle. 26letý Slovák z Maduníc skončil po domovní prohlídce v poutech, protože policisté v jeho obydlí objevili drogový kontraband, za který by se nemusel stydět ani zkušený obchodník. Více než 3,5 kilogramu marihuany, 479 tablet extáze, heroin či kokain v hodnotě více než 40 tisíc eur (milion korun) uskladňoval ve vlastním domě a potom z nich vyráběl i různé produkty jako mastičky, které prodával na sociálních sítích.

Policie ho měla na mušce už několik měsíců a do domu šla na jistotu a ani samotný muž nijak neprotestoval, ke všemu se přiznal a rovnou svůj drogový kontraband policistům vydal. Mladý muž měl doma i značnou finanční hotovost, kterou nyní ani nebude moct použít na kvalitního právníka, a obhajobu bude zaručeně potřebovat, protože po obviněních z obzvlášť závažného zločinu nedovolené výroby omamných a psychotropních látek a obchodování s nimi mu hrozí 15 až 20 let za mřížemi.  

Domů
Sdílet
Diskuse