Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2017 10:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

The Weeknd oznamuje spolupráci s Marvelem. Jeden z největších hudebníků současnosti dostane vlastní komiks

HUDBA
Uložit Uložené

Abel je svým kladným vztahem ke komiksům a Marvelu velmi dobře známý, ale spolupráci by očekával jen málokdo.

Asi už víte, že jsme o The Weekndovi psali ještě v první polovině roku 2011, kdy by asi málokdo dokázal tomuto kanadskému RnB zpěvákovi předpovídat budoucnost jedné z největších hudebních hvězd vůbec. Časem jeho tvorba začala nabírat komerčnějšího spádu, ale díky stále velmi charakteristickému zvuku a velmi správnému načasování se rychle uchytil i v prestižních žebříčcích. Vydáním zatím posledního alba Starboy jen upevnil svou pozici mezi elitou a už má na kontě také dvě ceny Grammy a nominaci na Oscara. Vše tedy nasvědčuje tomu, že mu hudební svět leží u nohou a je čas se posunout dál.

Abel je pro mnohé známý i svým více než kladným vztahem ke komiksům a obzvláště k vydavatelství Marvel. Před pár dny jsme na Weekndově Instagramu mohli sledovat zvláštní promo krok, v jehož rámci přidal mezi příspěvky devět fotek s červeným pozadím. Teď už víme, že kvůli tomu, aby udržel fanoušky v pozornosti, když na aktuálně probíhajícím Comic Conu v New Yorku prozradí svou chystanou spolupráci právě se společností Marvel. Ta bude spočívat ve vydávání vlastního komiksu s titulem Starboy, přičemž prvního se dočkáme již začátkem příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse