Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2017 10:47
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Spoluzakladatel Apple nechce nový iPhone X. Tvrdí, že je stejný jako iPhone 7, který je stejný jako iPhone 6

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Steve Wozniak se nebojí kritizovat Apple.

Steve Wozniak je ve světě technologií mimořádně kontroverzní postava. Člověk, který v úplných začátcích společnosti Apple vyvinul její první zařízení, postupem let svou bývalou firmu čas od času kritizoval a jeho nejnovější vyjádření o příchozím iPhone X nenechalo vášnivé fanoušky Apple chladné. Ačkoliv Wozniak z Apple odešel ještě v roce 1985, kdy naše společnost o existenci iPhonu ani nesnila, většinou se o smartphonu vyjadřoval pozitivně, jenže prezentované revoluční změny v iPhone X ho definitivně nepřesvědčily. V rozhovoru pro televizi CNBC při otázce, zda si už opatřil nejnovější zařízení, jen řekl, že nejnovější iPhone zřejmě v jeho rukou tak brzy neuvidíme, protože ho nepovažuje za žádnou revoluční novinku.

Znepokojuje ho prý to, co mu může nový iPhone poskytnout, a tak zvolil taktiku vyčkávání a bude radši sledovat lidi kolem sebe a hodnotit ho podle jejich zkušeností. Mírnou vlnu kontroverze pak vyvolal vyjádřením, že má svůj iPhone 8 rad, přičemž i ten je stejný jako iPhone 7, který je zase stejný jako iPhone 6. Dodal, že ani předchozí změny mobilů pro něj nepředstavovaly žádný obrovský skok, což si už fanoušci Apple na internetu začali vysvětloval různými způsoby. Své vyjádření Wozniak zakončil slovy, že iPhone X bude prvním iPhonem, který si nepořídí hned v den vydání, a proto bude ještě zajímavé sledovat, jak se jeho názor vyvine. Apple na druhé straně nemá se zájmem o nejdražší iPhone v historii žádné problémy, avšak komplikace se vyskytují spíše ve výrobě a distribuci.

Doporučeno
Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý 11. prosince 2023 12:00


Domů
Sdílet
Diskuse