Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2017 22:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Tvůrce Pokémon Go přinese už příští rok hru Harry Potter v rozšířené realitě!

TECH
Uložit Uložené

V Niantic Labs konečně vyslyšeli přání fanoušků.

Předminulý léto patřilo fenoménu s názvem Pokémon Go, ale jak rychle přišel, tak rychle i zmizel. Pokémoni vytáhli lidi do ulic a parků, ale hra postupně ztrácela na atraktivitě a už nikdy se nevrátila na samotný vrchol. Společnost Niantic Labs získala ještě loni práva na hru o Harry Potterovi, ale krátce poté, co se informace dostaly na veřejnost, společnost vše dementovala a zdálo se, že Harry tak brzy z virtuálního světa do ulic neprojde. Navzdory odmítavému postoji z minulého roku se však fanoušci nejznámějšího čaroděje mohou těšit na rok 2018, protože Niantic Labs oficiálně potvrdilo hru Harry Potter: Wizards Unite.

I když společnost nezveřejnila téměř žádné detaily o tom, co všechno bude hra obsahovat a na co konkrétně se fanoušci mohou těšit, lidé již předpokládají, že Niantic bude hru zakládat na datech získaných od hráčů hry Ingress. Právě Ingress sloužil jako stavební kámen i pro Pokémon Go, a tak by uložená místa mohla perfektně posloužit pro kouzelnický svět propletený s realitou. Zatím ani není jasné, kdy přesně bude hra vydána, protože společnost oznámila pouze rok 2018, ale možná se inspiruje Pokémon Go a zpřístupní ji krátce před letem.


Domů
Sdílet
Diskuse