Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2017 9:07
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Nebaví tě už život ve městě? Skandinávií inspirované sídlo v českém Podlesí je tou pravou volbou

KULTURA
Uložit Uložené

Luxus v lůnu přírody, který rozhodně stojí za to vidět.

Život ve městě přináší kromě množství výhod také minimálně stejný počet negativ, včetně menšího soukromí či nedostatku zeleně všude kolem. Právě z daného důvodu jsme se dnes rozhodli opustit rušné ulice plné aut a alespoň virtuálně zabloudíme do čistého prostředí uprostřed přírody české obce Podlesí. Lukrativní nemovitost je součástí širokého portfolia realitní kanceláře S&W, jejíž makléři mají skvělý čich pro výběr pouze těch nejzajímavějšího bydlení, a to nejen na území Prahy, respektive České republiky. Nakonec, dřevem obložené sídlo s luxusním nádechem v mírně svažitém terénu je toho jasným důkazem. Více informací naleznete přímo zde.

Před samotnou galerií fotografií si můžete přečíst ještě stručný popis přímo ze stránky exkluzivního zprostředkovatele bydlení: „V překrásné krajině CHKO Beskydy nabízíme k prodeji jedinečný, nadstandardně řešený rodinný dům. Tato nemovitost, postavená ve skandinávském stylu vkusně kombinujícím čistý, nadčasový design s prvky modern vintage, se chlubí úchvatnými panoramatickými výhledy do okolní přírody a nenapodobitelnou atmosférou horské chaty, přesto však na dosah veškerých služeb. Dům se nachází pouhé 2 km od Valašského Meziříčí, 50 km od Zlína, 70 km od Olomouce a 120 km od Brna.

Více podobných nemovitostí najdete na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Zastavěná plocha: 147 metrů čtverečních

Podlažní plocha: 293 metrů čtverečních

Celková výměra pozemku: 3250 metrů čtverečních

Adresa: Podlesí

Cena: Na vyžádání

Domů
Sdílet
Diskuse