Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2017 9:52
Čas čtení 0:00
Radka T.

Dělí je 14 000 kilometrů. Aby se mohli políbit, scházejí se na těch nejkrásnějších místech po celém světě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ostatní páry chtějí inspirovat, aby se nebály cestovat. Nejlépe s milovanou osobou.

Mnohé páry nezvládají vztah na dálku ani v případě, že pocházejí ze sousedních zemí či měst na opačných koncích téhož státu. Roba a Joli však donedávna dělilo téměř 14 tisíc kilometrů, a přesto jsou ukázkou, jak skvěle to může fungovat. Kromě toho si na svém vztahu založili i instagramovou popularitu. Setkávají se totiž na těch nejkrásnějších místech na světě, kde pózují v téže zamilované póze.

Rob pochází z malého města v Pensylvánii, zatímco Joli je Filipínka. A protože oba milují cestování, poprvé se setkali právě na Filipínách. Byla z toho láska jako hrom, ale Rob se musel po vydařené dovolené vrátit domů. Dvojice to však spolu nevzdala a další rande si dohodla na půli cesty. Od té doby se Rob a Joli setkávají na různých místech po celém světě. Celé to dokumentují nejen na svém blogu Dipkiss, ale i na instragramovém profilu se stejnojmenným názvem.

Velká část našeho vztahu byla na dálku. Každých pár měsíců jsme se museli setkat na půli cesty v různých státech a zemích, abychom se mohli políbit a obejmout. Shromažďování záběrů se stalo jedním ze způsobů, jak se vyrovnat s touto situací,“ popisují na svém blogu. V rámci něj má Joli na starosti jeho správu a psaní a Rob se věnuje spíše fotografii.

Cílem toho celého je však nejen to, že se chtějí svou láskou pochlubit s celým světem, ale také inspirovat ostatní, aby se nebáli cestovat, nejlépe s milovanou osobou. „Víme, že není jednoduché cestovat, ale prostřednictvím tohoto blogu vám pomůžeme prozkoumat svět, ve kterém žijeme, jedinečným, praktickým a romantickým způsobem,“ slibuje zamilovaný pár. To, že se jim to daří na výbornou, dokazuje i zájem fanoušků na Instagramu.

Páreček se nakonec usadil v Marylandu, ale nadále se společně vydává na cesty. Jeho vzkazem pro ostatní lidi je, aby se nebáli následovat své srdce a krásný příběh lásky, který skončil svatbou.

Dělí je 14 000 kilometrů. Aby se mohli políbit, scházejí se na těch nejkrásnějších místech po celém světě

Domů
Sdílet
Diskuse