Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
4. prosince 2017 18:42
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Streamer předstíral, že hraje UFC, aby mohl zdarma vysílat placený zápas. Vyhnul se díky tomu autorským právům

ZAJÍMAVOSTI UFC
Uložit Uložené

Lidé na internetu si jeho čin zamilovali.

Pokud se chce člověk podívat na kvalitní bojové sporty, většinu času si za to musí i pořádně zaplatit. Dosud neznámý streamer AJ Lester však na velké společnosti vyzrál, protože si pro své fanoušky připravil šikovný trik, díky kterému mohli zápas v rámci akce UFC 218, kde mimochodem Holloway opět porazil Alda, zhlédnout zcela bezplatně. Na více platformách, kromě jiných i na Twitchi, zapnul svůj stream, přičemž v pozadí běžel přímý přenos z akce a v popředí zase AJ Lester předstíral, že nestreamuje zápas, ale hraje hru UFC.

V ruce měl proto herní ovladač a reagoval na každý úder, který jeden druhému uštědřil, a okamžitě si získal srdce desítek tisíc fanoušků. Na Twitteru si musel zanedlouho vypnout veškerá oznámení, protože během pár hodin mu přibylo tolik followerů, že mu přestal správně fungovat mobil, a i když se mu zatím nikdo z UFC neozval, své video raději smazal. Na druhé straně nyní doufá, že si ho lidé zapamatují a v budoucnu svou získanou slávu využije ve svůj prospěch, protože jeho čin mnoha lidem ušetřil kopu peněz, za což si zaslouží naše uznání.

Domů
Sdílet
Diskuse