Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2018 13:10
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Světoví rapeři mají pořád v oblibě extravagantní kousky a pestré barvy. Jak se oblékají nejskloňovanější jména současnosti?

MÓDA
Uložit Uložené

A$AP Rocky nebo Travi$ Scott udávají trendy. Podívej se na jejich nejlepší letošní outfity.

Všichni dobře víme, jak si dokáží američtí rapeři uletět se svými outfity a okázalým stylem. Extravagance je pro ně často synonymem pro eleganci, avšak to je velmi rychle dokáže popálit. Podívej se na několik nejoblíbenějších jmen současnosti a jejich aktuální módní styl.

Lil Uzi Vert si pravděpodobně dal do nového roku předsevzetí více se věnovat módě a více šokovat. Jeho nejnovější outfity nedokážeme pojmenovat jinak než šílené. Příkladem jsou leopardí kalhoty, dámské oblečení nebo mixování různorodých vzorů. Uzi, kdysi ti to šlo lépe...

Dámské džíny od Off White a dlouhý kardigan od Stelly McCartney za 25 000 Kč

 

Príspevok, ktorý zdieľa 16 (@liluzivert),

 

Príspevok, ktorý zdieľa 16 (@liluzivert),

Zasloužilý odpočinek po náročné šichtě

 

Príspevok, ktorý zdieľa 16 (@liluzivert),

Šokovat nepřestává ani Young Thug, tedy nově SEX. Od začátku kariéry má v oblibě luxusní značky, extravagantní kousky a pestré barvy. Jeho poslední outfity jsou sice více než šílené, avšak ve srovnání s Uzim jsou ve většině případů perfektně sladěné.

Na iHeartRadio Music Awards hýřil opravdu všemi barvami

Post Malone miluje klasickou rockovou hudbu ze zlaté éry a ta ho inspiruje rovněž co se týče jeho stylu a šatníku. Nesmíme zapomínat i na jeho lásku ke country a máme na světě unikátní styl, který jednoduše nenapodobíš. Vyšívaná saka, vzorované košile, roztrhané džíny, kožené bundy... Posty to všechno má.

O nejlepší outfity se v tomto roce nepostaral nikdo jiný než A$AP Rocky. Ten každým dnem dokazuje, že je dál a dál a už ho nedokážeš doběhnout. Módu má v malíčku a žádný z ostatních raperů mu v tomto nesahá ani po paty. Jeho vytříbený cit pro zajímavé kreace je zkrátka na jedničku s hvězdičkou.

V nejnovějších kouscích od Calvin Klein navrhovaných Rafem Simonsem

 

Príspevok, ktorý zdieľa @asaprockydotcom,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @asaprockydotcom,

V tomto roce se orientuje zejména na striktní hiphopový look s dávkou elegance

 

Príspevok, ktorý zdieľa @asaprockydotcom,

 

Príspevok, ktorý zdieľa @asaprockydotcom,

Mladý Playboi Carti se při svém mentorovi, kterým je výše zmíněný pán, naučil rovněž ovládat styl na jedničku. Výsledkem jeho pokusů jsou unikátní outfity převážně pouličního charakteru.

Pharrella Williamse už těžko potkáš v jiné obuvi než adidas, popřípadě Timberland, které vesele nosí i ke krátkým kalhotám. Dvě slavné značky obuvi mu prostě přirostly k srdci.

Travi$ Scott to se svým stylem myslí opravdu vážně. Aktuálně jeden z nejzajímavěji se oblékajících interpretů, který nemusí ani šokovat. Raper má v malíčku jak japonské designérské značky, tak i cit pro vintage módu. Jeho outfity jsou nápadité a úžasné. Takto to má vypadat.

Kluci od Migos flexí s elegancí. Jejich oblíbenými kousky jsou kožené bundy, roláky, luxusní obuv a okázalé šperky. Velmi často je můžeme na fotografiích ze společenských akcí nebo předávání cen vidět v oblecích a s diamantovými řetízky. Trio z Atlanty zkrátka ví, co mu nejvíc sekne.

Ve videoklipu k Ric Flair Drip se Offset předvedl v extravagantní bundě od Palm Angels a na řetěz na džínách zavěsil množství diamantových přívěsků.

Jeho drahá polovička, raperka Cardi B, si plnými doušky užívá veškerý luxus, který si nyní může nerušeně dopřát. A nemusí se o něj dožadovat svého drahého, protože se jí taky náramně daří

Twenty-one přesně ví, co mu sedí a čemu se vyhnout. Svůj styl střídá 50:50 s teplákovými soupravami a s elegantními outfity s mírně okázalými košilemi nebo luxusními kousky. Savage potichu, ale jistě dýchá na krk předním jménům, která jsou v módě jako doma.

Bratři Slim Jxmmi a Swae Lee, známější pod přezdívkou Rae Sremmurd, rovněž milují módu. Obzvláště Swae, který má dokonalý cit pro mladickou eleganci, avšak neštítí se ani tepláků a mikin. Jxmmi však občas zaostává a jeho outfity hraničí s Napi*u swagem.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jxm (@unclejxm),

Wiz Khalifa zřejmě našel zálibu v odstínech růžové a fialové. Sice to s okázalostí nehrotí až tak jako někteří jeho kolegové z branže, dokáže si i on pořádně uletět. Pravděpodobně podle toho, jak mu zapíše.

Souprava ze spolupráce Gosha Rubchinskiy a adidas

I tak však nejradši chilluje rozvalený v rozepnuté košili

Lil Pump už nikdy nedá dopustit na kousky od Gucci. Autor hitu Gucci Gang se zkrátka nezapře. Na jeho Instagramu můžeš sledovat desítky outfitů vyskládaných zákonitě z kousků italské značky, ale nepohrdne ani obdobnými luxusními jmény.

Heslem Gucci Everything se řídí také Rich The Kid, autor jednoho z největších letošních hitů Plug Walk. Takto slavil úspěch skladby v tričku a kardiganu od Gucci a v teniskách Nike Cortez ze spolupráce s Kendrickem Lamarem.

To byl stručný průřez stylem amerických raperů. Nejblíže se podíváme na jejich nejhorší kreace a v samostatném článku si rozebereme aktuální styl někdejší módní ikony Kanyeho Westa, protože se opět blíží jeho sezóna a zaslouží si tak vlastní obsah.

Domů
Sdílet
Diskuse