Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2018 2:28
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Prozkoumej ulice Asie okem mladého českého fotografa s výborným citem pro zachycení atmosféry

KULTURA
Uložit Uložené

Adam Bakay po roce opět navštívil východ Eurasie a zpřístupňuje nám sérii skvělých záběrů.

V Česku se v posledních letech roztrhl pytel s fotografy, a to i díky rozmachu sociálních sítí, zejména tedy Instagramu, přičemž práce zhruba 10 procent z celku stojí za to. Na našich stránkách se ovšem snažíme vždy vyselektovat jen to nejlepší nebo nejzajímavější a díla Adama Bakaye do dané kategorie spadají po všech stránkách.

23letý fotograf z Prahy si nás svou precizní tvorbou získal už před pár lety a kontinuální kvalitu si udržuje i v současnosti, o čemž svědčí spolupráce se společnostmi jako Vice, Red Bull, adidas Originals, Jägermeister, Pepsi nebo Reebok. Kromě komerčně laděných prací ale Adam stíhá také hodně cestovat a prostřednictvím objektivu dokumentovat krásy blízkých či dalekých zemí.

Mezi jeho oblíbené kouty bez pochyb patří Asie, kam se pravidelně rád vrací a nás může těšit, že i letošní návštěvu neabsolvoval bez fotoaparátu zavěšeném na krku. Více vám už ale napoví následující galerie snímků mapující tamní ulice.

Mimochodem, s Adamem jsme v průběhu minulého roku stihli připravit i rozhovor, který si můžete přečíst zde.

Domů
Sdílet
Diskuse