Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. února 2018 20:23
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kylie Jenner dostala od otce své dcerky Ferrari LaFerrari za 1,4 milionu dolarů. Raper ji odměnil za bezproblémový porod

ZAJÍMAVOSTI FERRARI
Uložit Uložené

Mladá hvězda si ani po porodu nežije vůbec špatně.

Kylie Jenner se před pár týdny stala hrdou maminkou malé dcery, která dostala jméno Stormi, a už se může radovat i ze štědrého dárku. Otcem dítěte je známý raper Travis Scott, který se rozhodl Kylie potěšit luxusním dárkem. Mladá hvězda přidala na svůj Instagram příběh a světu hrdě ukázala svého nového čtyřkolového oře v hodnotě přes 1,4 milionu dolarů.

Přímo ve videu ho nazvala „push present“, což v angličtině znamená tradiční dárek pro matku za skvěle zvládnutý porod. Kylie očividně zvládla jeden z nejdůležitějších momentů svého života bez větších problémů. Travis Scott se pořádně plácl přes kapsu, protože koupě Ferrari LaFerrari není jen záležitostí peněz, ale zejména prestiže.

Italská automobilka vyrobila jen 500 kusů samotného vozidla, a tak se v něm bude moci Kylie vozit s pocitem, že patří do elitního klubu boháčů ochotných zaplatit za sportovní vůz více než běžný Čech vydělá za celý život. Kylie se bude muset Ferrari naučit bezpečně řídit, protože vozidlo se schopností zrychlit z nuly na sto kilometrů za hodinu pod 3 sekundy není vůbec jednoduché ovládat.

Domů
Sdílet
Diskuse