Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. března 2018 10:20
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Jak vypadá dlouho očekávaná spolupráce Smacka a Dollar Prynce? Video Já a mý lidi popisuje zkušenosti z vyprodaných klubů

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Společná kolaborace strašnického krále a smíchovského chábra je na světě.

Nejnovější člen labelu Archetyp 51, strůjce hitu Hul skéro a smíchovský čávo Dollar Prync se spojil se Smackem, zakladatelem zmiňovaného labelu, aby vytvořili zbrusu nový track Já a mý lidi. Nejde přitom jenom o náhodný hit, je to zároveň singl k připravovanému projektu s názvem Album 51, na které se můžeme těšit v letošním roce. Mají na něm zaznít všichni členové Archetypu.

Co se týče smíchovského reprezentanta Dollar Prynce, ten momentálně pracuje na tapu Jeb System 2, což je navázání na povedený první díl, a je už prý z většiny hotový. Beaty tu podle Prynce budou převážně od lidí z USA

Kromě dvou zmiňovaných se na singlu Já a mý lidi podílel i Wbwoy se svojí instrumentální částí a také yeezuz2020, jenž vytvořil stroboskopický videoklip.

Domů
Sdílet
Diskuse