Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2018 22:10
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Aprílový žertík vyšel Elona Muska draho. Hodnota Tesly kvůli oznámenému bankrotu klesla o značnou sumu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Úsměv z tváře se musel Elonovi rychle vytratit.

První duben si užily všemožné internetové celebrity, média či stránky. Například takové Google Maps se do svých služeb rozhodli po Pac-Manovi zakomponovat již tradiční hru Najdi Walda, a pokud jsi chtěl a zrovna jsi nepotřeboval někam navigovat, mohl jsi strávit několik minut hledáním známého panáčka v pruhovaném tričku mezi stovkami jiných.

Pokušení připravit si dubnový žertík však neodolal ani Elon Musk. Ten na svém Twitteru zavtipkoval o zrušení jeho firmy Tesla. Ta se totiž podle ironického tweetu už nedala zachránit a dorazil nevyhnutelný bankrot, a i když bylo více než jednoznačné, že jde jen o Elonův způsob humoru, ne každý to pochopil.

Podle britského portálu Metro totiž klesla hodnota akcií Tesly o 2,5 procenta, z přibližně 258 dolarů na 245 dolarů, což Elonovi zřejmě okamžitě odválo dobrosrdečný úsměv z tváře. Vše je znásobeno už i tak nelehkými časy Tesly. Známá agentura Moody's automobilce například jen nedávno snížila kredibilitu a oznámila, že společnost se velmi rychle blíží k absolutní nule a na záchranu bude potřebovat více než dvě miliardy dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse