Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2018 21:41
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Buď jednu noc tím, kým chceš doopravdy být. Surrealistický ples SOBJE slibuje divoké dekadentní radovánky

REFRESHER
Uložit Uložené

Nová scéna se druhou dubnovou sobotu promění v divoký ples jako utržený z řetězu.

Možná tě někdy napadlo, jak by mohl vypadat správně dekadentní večírek. Asi by měl podobu nějaké z berlínských undergroundových parties a nejlepší by bylo, kdyby v sobě zároveň skrýval eleganci vznešených vídeňských plesů. Masky, temná hudba, velkolepé prostory. 

Známá módní návrhářka Iva Burkertová  o podobě takové akce jasno. A proto se rozhodla zorganizovat vlastní, při příležitosti uvedení jejího nového brandu SOBJE. Ten má přetvořit zaběhlá pravidla toho, jak by měly vypadat svatby – měly by být více stylové a svérázné.

Na ples SOBJE jsou zváni všichni ti, kteří nepřestávají lovit nové neotřelé zážitky. Ti, které nebaví nudné mejdany a stereotypní typ zábavy. Akce v sobě skloubí plesovou eleganci, divokost party a tajuplnost maškarního večírku. Staň se alespoň na noc tím, kým doopravdy chceš.

Rozhodli jsme se uspořádat ples, na který jsme vždycky chtěli jít. Takový, který posune tu nejlepší party na úplně Novou scénu. Probuď se do snu, povyš se na pražskou underground smetánku a protanči s námi duši na zeleném mramoru přímo nad lampami hlavní třídy. Skryj své pravé já za masku, která tě dříve možná ochraňovala, a osvoboď své alter ego,“ láká na ples sama organizátorka Iva Burkertová. Vstupenky jsou k zakoupení na GoOut.net.

Ples SOBJE

 14. dubna 2018 

NOVÁ SCÉNA Národního divadla

Národní 4, Praha 1

Facebook událost zde

Domů
Sdílet
Diskuse