Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2018 21:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

The Weeknd se v nejnovějším videoklipu loučí se Selenou Gomez

HUDBA
Uložit Uložené

My Dear Melancholy, je suverénně nejlepší hudební projekt, jaký kdy Selena Gomez iniciovala a důkazem je i vizuál ke skladbě Call Out My Name.

Už v závěru března nás Abel potěšil informací o tom, že chystá další album. Původně jsme po Starboyovi čekali posun směrem k ještě širšímu publiku, což bychom však kanadskému zpěvákovi neměli v žádném případě za špatné. Za pár let totiž stihl způsobem homeless to Forbes list všem ukázat, jak se to vlastně dělá. Jeho nejnovější projekt s názvem My Dear Melancholy, (ano, i s čárkou) nás nakonec překvapil tím nejmilejším způsobem.

Tedy hlavně ty, kteří nedají dopustit na jeho tvorbu před vydáním Beauty Behind the Madness. S největší pravděpodobností byla iniciátorkou alba Selena Gomez, se kterou se před pár měsíci The Weeknd rozešel. Napovídají o tom nejen texty, ale dnes už i videoklip na skladbu Call Out My Name.

Nám nezbývá než poděkovat Seleně za skvělou hudbu a doufat, že čárka v názvu symbolizuje pokračování. Zde je již samotný videoklip, jehož odkazy dokáže vysvětlit pravděpodobně jen samotný autor.

Domů
Sdílet
Diskuse