Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2018 10:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Drake oznamuje vydání nového alba s názvem Scorpion

HUDBA
Uložit Uložené

Po More Life a více úspěšných singlech Drake překvapuje informací o tom, že v červnu vydá další album.

Drake v tracku Do Not Disturb na zatím posledním vydaném albu More Life zanechává vzkaz I'll be back 2018 to give you the summary, který nyní dostává své rozuzlení. Po úspěšných videosinglech God's Plan a Nice For What nyní Champagne Papi překvapuje prostřednictvím Instagramu informací o tom, že v červnu tohoto roku se dočkáme dalšího sólového alba z jeho dílny. 

Informaci o tom, že Scorpion je název chystaného projektu, už potvrdil i zahraniční magazín Rolling Stone, což můžeš přirovnat k tomu, když Refresher potvrdí vydání nového alba Kontrafaktu. Mimochodem, snad brzy. V každém případě, Drake už více než dekádu zažívá nejlepší období svého života, a tak si můžeme být skoro jisti, že dá opět zabrat hudebním žebříčkům. 

Budeme zvědaví, jakým směrem se Aubrey bude dále ubírat. Stále zůstává nevysvětlený titul June Twenty Eighteen by Drake na jeho bundě, ale velmi rádi se necháme překvapit.

 

JUNE 2018

Příspěvek sdílený champagnepapi (@champagnepapi),

Domů
Sdílet
Diskuse