Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2018 17:15
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Přitažlivé ženy v zajímavých outfitech? Coachella 2018 přilákala i tisíce módních nadšenců, kteří vědí, jak se obléct na festival

MÓDA
Uložit Uložené

Jaké outfity zvolili návštěvníci letošní Coachelly? Přinášíme ti výběr nejzajímavějších z celého festivalu.

Tak jako každý rok, i letošní festival Coachella přinesl kromě hudebního zážitku i ten módní. Návštěvníci z celého světa se během těchto dní setkali v údolí coloradské pouště ve slunné Kalifornii. Ani tentokrát nebyla nouze o hvězdná jména v line-upu, propracovaná pódia, umělecké instalace a samozřejmě zajímavé a propracované outfity.

Už jsme ti stihli přinést výběr top outfitů známých osobností, které letos navštívily jeden z nejznámějších celosvětových festivalů, ale protože kromě nich přijely do Kalifornie i tisíce jiných návštěvníků, rozhodli jsme se ti ukázat i jejich módní počiny. Coachella byla opět velkou módní přehlídkou.

Zajímavé kousky, styly, outfity, vzory, barvy a střihy se daly potkat na každém rohu. Letos převládaly zejména květinové vzory, crop topy, třásňové a krajkové podprsenky, kotníkové kozačky, kožené prvky a mnoho barevných doplňků.

 

Príspevok, ktorý zdieľa | (@tconlove),

 

Príspevok, ktorý zdieľa @chrisdoyle_,

Domů
Sdílet
Diskuse