Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2018 10:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

12letý kluk matce ukradl kreditku a odletěl na Bali

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ani nízký věk klukovi nezabránil splnit si sen.

Mladý Australan způsobil svým rodičům neuvěřitelné množství nových vrásek na čele. Teprve 12letý školák, jehož jméno bylo raději ponecháno v anonymitě, vždy toužil navštívit exotické Bali. Sny se mu nesplnily ani nedávno, protože se pohádal s mámou poté, co ho tam nechtěla vzít. Vše proto vzal do vlastních rukou a vymyslel dokonalý plán, jak obejít jakoukoliv překážku a dostat se na Bali úplně sám.

Ukradl svým rodičům kreditní kartu a pak si vymyslel důvod k tomu, aby mu babička dala do rukou i cestovní pas. Díky internetu zjistil, které letecké společnosti umožňují letět 12letému dítěti bez dospělého doprovodu a pak mu zbývalo už jen pár příjemných povinností. Rezervoval si hotelový pokoj v luxusním hotelu All Seasons a mohl se vydat na cestu.


Po příchodu na vlakové nádraží sedl na vlak a odvezl se na letiště. Pro získání palubního lístku použil automat namísto lidské síly a odletěl do města Perth. Prošel tam otázkami o tom, proč cestuje sám, a pak odletěl na Bali. Pro získání letenky potřeboval jen číslo studentského průkazu a pas, aby si aerolinka ověřila, zda má chlapec skutečně 12 let a zda chodí do školy. 

V hotelu zase recepci oklamal se slovy, že bude v pokoji jen čekat na svou sestru. Škola si však nepřítomnosti chlapce rychle všimla a zalarmovala rodiče, kteří zanedlouho zjistili, kam se chlapec vydal. Na Bali se pro něj vydala matka, která nebyla vůbec nadšená. A my se jí ani nedivíme.

Zpět
Sdílet
Diskuse