Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2018 9:47
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na Facebooku možná už brzy najdeš lásku. Zuckerberg potvrdil, že sociální síť dostane vlastní seznamku

TECH
Uložit Uložené

Odvážné plány sociální sítě zahrnují i internetovou seznamku.

Sociální síť Facebook organizovala svou každoroční konferenci F8, na níž pravidelně představuje své novinky a budoucí změny. Mark Zuckerberg se před publikum postavil i letos a nešetřil odvážnými vyjádřeními, přičemž více společnostem udělal škrt přes rozpočet.

Už v minulosti se spekulovalo nad tím, že Facebook by veškeré informace o svých uživatelích dokázal využít i k vybudování internetové seznamky, a Mark Zuckerberg svými slovy všechny spekulace potvrdil. Publikum se dozvědělo, že ve Facebooku již pracují na seznamce, která však bude fungovat o něco jinak než standardní seznamovací aplikace.

Na Facebooku možná už brzy najdeš lásku. Zuckerberg potvrdil, že sociální síť dostane vlastní seznamku
Zdroj: Pixabay

Facebook neplánuje konkurovat Tinderu, protože Zuckerberg tvrdí, že cílem sociální sítě bude vybudovat funkci spojující lidi do dlouhodobých a seriózních vztahů. Po jejím spuštění si bude moci každý vytvořit vlastní profil, který samozřejmě tví přátelé neuvidí, a následně tě bude Facebook spojovat s lidmi mimo tvého okruhu přátel. Nemusíš se proto bát, že by ses před kamarády ztrapnil řečičkami ze svého profilu, a ještě si možná i najdeš vysněného partnera.

Domů
Sdílet
Diskuse