Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2018 21:12
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Rihanna přichází na trh se spodním prádlem pro všechny druhy postav. Na své si tak přijdou štíhlé, ale i kypřejší ženy

MÓDA
Uložit Uložené

Kolekce spodního prádla Savage x Fenty se dostane na pulty prodejen už 11. května.

Princezna temnoty z Barbadosu si kromě hudebního průmyslu podmanila i ten módní a ve spojení se značkami jako Manolo Blahnik nebo Puma přináší do dané sféry vždy čerstvý vítr již několik sezón. Hlavním důkazem jsou samozřejmě kolekce Fenty, které zejména v začátcích mizely z pultů prodejen rychlostí světla a něco podobného očekáváme i u nejnovějšího projektu.

Tím je kolekce spodního prádla určeného pro všechny ženy. Na své si tak nepřijdou jen štíhlé modelky, ale také dámy kypřejších tvarů, ke kterým pomalými kroky směřuje i Rihanna. Čerstvá třicátnice v posledních dvou letech totiž výrazně přibrala a nic nenasvědčuje tomu, že by s tím samotná hvězda měla problém, neboť její outfity nám pokaždé odhalí téměř vše „potřebné“.

Vraťme se ale zpět k dílu Savage x Fenty nesoucím se na vlně běžně nositelných kousků, ale také romantické krajce a obdobných sexy věcí. To vše bude dostupné již příští pátek, tedy 11. května, a vy si to určitě nenechte ujít. Dozajista potěšíte své partnery.

“savages come in all shapes and sizes!! ya ready? @savagexfenty MAY.11.2018.”

V případě, že se o módní dění zajímáte trochu blíže, tak určitě nezapomeňte navštívit ani naši stránku Móda Refresher, která vám poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme!

Domů
Sdílet
Diskuse