Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2018 20:41
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Vykrádání bank, neúprosný Divoký západ a vše, co milujeme na westernech. Užij si nový trailer pro Red Dead Redemption 2

TECH
Uložit Uložené

Obrovský počin si zahrajeme už za pár měsíců.

Už v září minulého roku jsme se dočkali oznámení zbrusu nového počinu od legendárního studia Rockstar Games, které stojí zejména za obrovskou sérií GTA. Vydáme se pustošit rozsáhlý Divoký západ, a to s Arthurem Morganem. Nejde však o žádné volné pokračování jednotky, akční westernovka Red Dead Redemption 2 se odehrává ještě před událostmi prvního dílu, v roce 1899.

Morgan je člověkem, který vyrůstal mimo dohled zákona, ale i přesto se začne sám sebe ptát na pochybné morální hodnoty Van der Linde gangu. Ve hře si budeš vybírat mezi jeho vlastními morálními ideály a tím, co po tobě chce tvá skupina, což ani náhodou nebude jednoduché. V nejnovějším traileru však vidíme i Marstona, protagonistu z jednotky, a podle dostupných informací se také máme dočkat scény, jak přišel ke svým jizvám.

Americký western je nekonečným plátnem, na které mohou vývojáři kreslit napínavé příběhy a ve většině případů nás to bude stále bavit. V roce 1899 už je Divoký západ skoro zkrocen, ale to nám ani náhodou nebrání v tom, abychom už 26. října díky PlayStationu 4 a XBox One vhupli do světa napínavé akce, ohromující grafiky a, doufejme, i skvělého příběhu.

Domů
Sdílet
Diskuse