Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2018 13:27
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Lil Uzi Vert se během svého koncertu odvázal. Do náručí svých fanoušků skočil z vysokého lešení

HUDBA
Uložit Uložené

Účastníci festivalu v Miami jen tak brzy na zážitek nezapomenou.

Mnohé rockové hvězdy na svých koncertech často dělají různé šílenosti, jakou je i populární stage diving. Skákání do davu si postupem času oblíbili i rapeři, kteří se ale nebojí zacházet až do extrémů, kdy je často ohrožen i lidský život. Nemusíme snad dodávat, že je tato zábava je nebezpečná nejen pro publikum, ale také pro samotného umělce. Mladý Lil Uzi Vert tomu ale očividně nepřikládá žádnou váhu a vesele překračuje všechny hranice.

Americký raper se totiž během svého koncertu na letošním Rolling Loud festivalu v Miami poměrně odvázal. V rámci své show se rozhodl vylézt na úplný vrchol lešení, které stálo u pódia a z výšky prudce skočil do náručí svých fanoušků.

Není to poprvé, co raper ohrozil bezpečnost svých fanoušků stage divingem. Už loni jsme tě informovali o jeho úctyhodném skoku na zcela stejném festivalu. Tehdy dokonce díky jeho skokanským schopnostem vzniklo mnoho vtipných meme obrázků.

Uziho zřejmě provází během života velké štěstí, protože ani tento rok se mu naštěstí nic nestalo. Jeho vysoký pád do davu si můžeš prohlédnout z různých úhlů:

Domů
Sdílet
Diskuse