Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2018 13:25
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Mladí Češi vyrábí erotické pomůcky ze dřeva. Jejich výrobky jsou prý poctivá ruční práce

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Netradiční předměty z netradičního materiálu. Lidé od wood.u se toho nebojí.

Česká značka wood.u vyrábí erotické pomůcky ze dřeva. Každý jejich vyrobený kus je originál, který je s láskou opracovaný. Parta mladých Čechů se svůj sortiment snaží neustále vylepšovat a nyní ho plánuje rozšířit i o elektrické modely. Na to jsou však potřeba peníze a ty se rozhodli shánět přes Hithit.

Začalo to přitom nevinně před dvěma lety. „Seděl jsem s Lukášem na pivu a on se jen tak mimochodem zmínil, že zrovna vyrábí kamarádce dřevěný robertek jako svatební dar,“ vzpomíná Vítek Maca začátek společného podnikání. „To samozřejmě oživilo starší vzpomínky a začali jsme o nápadu dále diskutovat. Chtěli jsme něco udělat s nabídkou samých křiklavě barevných silikonových patvarů.“ 

Mladí Češi vyrábí erotické pomůcky ze dřeva. Jejich výrobky jsou prý poctivá ruční práce

Použité dřevo pochází výhradně z českých lesů, kde jej výrobci pečlivě vybírají a následně s láskou opracovávají. Jedinečnost barev a kreseb dřeva v kombinaci s poctivou ruční prací zaručuje, že každý kus je originál. Veškeré výrobky jsou samozřejmě zdravotně nezávadné a tedy stoprocentně použitelné.

Kluci se následně rozhodli, že začnou vyrábět tyto pomůcky, aniž by se za ně jejich majitelé nemuseli stydět nebo červenat, kdykoli na ně dojde řeč. „Chtěli jsme změnit společenské vnímání těchto pomůcek. Vyrábět vkusné a estetické výrobky, které si v klidu necháte připravené na nočním stolku. S touto vizí vzniklo wood.u,“ dodává Vítek.

Mladí Češi vyrábí erotické pomůcky ze dřeva. Jejich výrobky jsou prý poctivá ruční práce

Po přílivu nápadů a výrobě několika kusů přišlo testování různých druhů dřeva, certifikovaných laků a technologie výroby. „V květnu 2017 jsme se zúčastnili Prague Design Weeku, což pro nás byl obrovský historický milník. Začali jsme pronikat do komunity designéru a navíc jsme na akci obdrželi 2. místo za nejlepší produkt. To nás velice motivovalo,“ popsal Vítek.

Doporučeno
„Bábě uřežu hlavu a dám ji na televizi.“ Sadista Tvrdík zmasakroval vlastní rodinu, bál se ho i šéf pražské mordparty „Bábě uřežu hlavu a dám ji na televizi.“ Sadista Tvrdík zmasakroval vlastní rodinu, bál se ho i šéf pražské mordparty 19. dubna 2024 8:00

Základní model už měli, ale povšimli si, že zákazníci touží i po elektronických verzích. Další krok tedy byl jasný – vyrobit i tuto alternativu. Po prvotních problémech s dodavateli se všechno podařilo a finální verze prošla všemi povinnými zkouškami a také obdržela certifikaci, bez které by nebylo možné výrobek prodávat. Certifikace a odkládání termínů ale stály kluky hromadu peněz, které jim nyní chybí.

Rozhodli se proto, že uvedení produktu do prodeje spojí s crowdfundingovou kampaní. Pokud tě tedy tento projekt zaujal, neváhej jej podpořit na serveru Hithit.cz!

Mladí Češi vyrábí erotické pomůcky ze dřeva. Jejich výrobky jsou prý poctivá ruční práce
Domů
Sdílet
Diskuse