Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. května 2018 11:52
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pusha T má na albu Rick Rosse i Kanyeho, který se postaral o všechny hudební produkce

HUDBA
Uložit Uložené

Nové album má jen 7 skladeb.

Již před několika měsíci se fanoušci Pusha T-ho, Kanyeho Westa i Kid Cudiho dozvěděli fantastickou zprávu o tom, že jsou všichni společně zavření ve studiu ve Wyomingu, kde pracují na svých nejen sólových albech. Kanye zároveň nedávno oznámil, že všechny projekty budou postupně vycházet od konce května. A my vám s radostí oznamujeme, že sváteční období je zde.

Dnes Pusha T vydává svůj další sólový projekt s názvem DAYTONA, na kterém najdeš sedm skladeb se dvěma hosty – Rick Rossem a Kanyem Westem. Druhý jmenovaný se postaral i o kompletní hudební zpracování, což ti bude jasné během celého poslechu. Jediné, co zatím tomuto albu můžeme vytknout, je minutáž.

I Pusha však razí myšlenku, že je vhodnější vtěsnat to nejlepší do menšího prostoru, což je stále výsadou jen těch vyspělejších interpretů. Více už snad dodávat netřeba, tady je výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse