Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2018 11:46
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Drake si bere všechnu pozornost médií prvním singlem z alba Scorpion a trefně navazuje na diss věnovaný Kanyemu a Pushovi

HUDBA
Uložit Uložené

Hlava labelu OVO Sound zvládá marketing na jedničku s hvězdičkou a servíruje nám skladbu I'm Upset z nadcházejícího projektu.

Kanadský interpret je aktuálně největší hvězdou hudebního průmyslu a svého postavení využívá naplno po všech stránkách. Jen den poté, co Drake vydal diss na Kanyeho Westa a Pusha T-ho, přichází to, co mnozí diskutující očekávali.

První singl z alba Scorpion se dostává mezi lidi a docela trefně navazuje na situaci uvedenou výše, protože dostal výstižný název I'm Upset. Champagne Papi je očividně na vrcholu svých sil a do produkce od Oogie Manea posílá tvrdé řádky hned od úvodu, které postupně gradují v závěru. Celé to vypadá, jako velmi dobře promyšlený tah, za jaký by se nestyděl ani mistr v daném oboru, který tentokrát stojí na opačné straně barikády.

Nás nové záležitosti ze studia OVO Sound potěší téměř pokaždé a dnešek není výjimkou, přičemž už netrpělivě čekáme na konec června, kdy se dočkáme v pořadí 5. sólového alba 31letého rodáka z Toronta. Nyní si už ovšem zkraťte vyčkávání zdařilou skladbou, která vám mimo jiné přiblíží i Drakeovy pravidelné výdaje.


I'ma always take the money over sex
That's why they need me out the way
What you expect?

  

Domů
Sdílet
Diskuse