Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2018 16:00
Čas čtení 0:00
Adam Lukáč

Z hororové hry Agony museli tvůrci vystřihnout znásilnění z pohledu první osoby, zabíjení dětí a další nechutnosti

TECH
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Hororové zpracování pekla nakonec dostalo cenzuru. Autoři se však rozhodli ukázat zakázané scény na videu.

Survival hororová hra Agony představuje brutální zobrazení pekla, kde najdeš opravdu nechutně zpracované démony, sexnahotu.

Násilí a sexuální obsah bylo v některých částech trochu přestřelené, a pokud by hra dostala na konzolích AO rating, prodej by mohl být zakázán. Proto se autoři rozhodli některé scény cenzurovat.

Z hororové hry Agony museli tvůrci vystřihnout znásilnění z pohledu první osoby, zabíjení dětí a další nechutnosti
Zdroj: Agony

Pro PC platformu měl vyjít patch, který by cenzuru odstranil, ale kvůli možným problémům se tak nestane. Klukům z Madmind Studios se nakonec podařilo dohodnout s hodnotícími komisemi na některých scénách a ve finále bude ovlivněno jen pár vteřin ve dvou ze sedmi konců.

I přes omezení některých scén se prý můžeš těšit na dostatek brutálních scén provázejících mužské či ženské pohlavní orgány, nelítostné vytrhávání orgánů a mnoho jiného. Děj se přeci odehrává v pekle.

Ačkoliv patch s odstraněním cenzury nepřijde, autoři alespoň zveřejnili video, v němž jsou zobrazeny zakázané scény ze hry. První scénou je zabíjení dětí různým způsobem. Porážkou to však nekončí a démonické dítě můžeš před sebou kopat jak jen chceš.

Další scénou je zobrazení ženského těla a konkrétně pohyb zadku. V podstatě nejde o nic hrozného. Mnohem hůř vypadá znásilnění Sukuby či zabití a porod démona během styku.

Pokud ti video nefunguje, najdeš ho i zde.

 

Domů
Sdílet
Diskuse