Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2018 14:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nová aktualizace iOS ničí výdrž baterií. Tvůj iPhone se možná zničehonic začal rychleji vybíjet

TECH
Uložit Uložené

Uživatelé jsou z nové aktualizace frustrovaní.

Společnost Apple si pro své uživatele na konci května připravila aktualizaci operačního systému iOS. Nová verze obsahuje řadu vylepšení, přičemž mezi nejpraktičtější určitě patří možnost ukládat si zprávy přímo do iCloudu, ale uživatelé Apple zařízení nemají pro iOS 11.4 ani jedno hezké slovo.


Lidé z celého světa si hned na začátku června začali na internetových fórech stěžovat, že po aktualizaci operačního systému nemají ani zdaleka stejnou výdrž baterie jako předtím. Na sociálních sítích se spekuluje o tom, co by mohlo rychlé vybíjení baterie způsobovat a nejčastěji lidé zkoušejí vypínat procesy aplikací v pozadí, protože funkce vyžaduje neustálé obnovování obsahu aplikací i v momentech, kdy svůj mobil nepoužíváš. Přesto nebyl hlavní problém nijak identifikován a stovky zoufalých vlastníků Apple zařízení píší na fórech své negativní zkušenosti.

Stěžují na vybíjení baterky bez používání smartphonu. Jeden uživatel ochotně odpisoval kolegovi se stejným problémem a konstatoval, že zatímco napsal pár řádků, tak se mu iPhone vybil o čtyři procenta. Společnost Apple bude muset na chyby v nové verzi operačního systému zareagovat co nejdříve, takže pokud jsi ještě telefon neaktualizoval na iOS 11.4, raději ještě počkej.


Domů
Sdílet
Diskuse