Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2018 16:57
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Ako budú Slováci tráviť leto? Na Magio pláži sme stretli aj Mary Havranovú z Oteckov

REFRESHER
Uložit Uložené

Navštívili sme „Najlepšiu dovolenku v meste“ a zorganizovali aj menší Refresher event.

V nádhernom prostredí Tyršovho nábrežia sa už po tretí rok opäť otvoril úspešný projekt od Slovak Telekom s názvom Magio pláž. Ide o jedinečné miesto, ktoré necelé tri mesiace ponúka domácim, no taktiež aj turistom mnoho zábavy, športu, gastronómie, no najmä oddychu. „Najlepšia dovolenka v meste“ na pravom brehu Dunaja potrvá až do 2. septembra. My sme sa, spoločne s našou Barborkou a zvyškom Refresher teamu, vydali na pláž zistiť, aké plány majú mladí Slováci na toto leto.

Na Magio pláži sme si zorganizovali aj menší Refresher event, kde si si mohol zadarmo prísť zobrať náš merch či stretnúť našich moderátorov. Tí nám prezradili, aké majú plány na letné mesiace a aké festivaly sa chystajú navštíviť. Vyspovedali sme taktiež aj ďalšie známe tváre ako napríklad Mary Havranovú z Oteckov, Momu či NatyKerny. Okrem nich sme sa pýtali na letné plány aj mladých Slovákov. Tí nám zodpovedali aj to, ako často chodia na Magio pláž a aké sú ich vysnívané svetové destinácie.

 

Kompletný program podujatí a aktuálne informácie o dianí na pláži nájdeš na www.magioplaz.sk alebo v mobilnej aplikácii Magio pláž. Všetky aktivity vrátane športovísk, koncertov a letného kina budú pre všetkých návštevníkov bezplatné.

Domů
Sdílet
Diskuse