Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2018 8:47
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Psa usmrtil elektrický proud, když zachraňoval svého majitele. Zahryzl se do kabelu a tahal až do posledních sil

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V Indii se odehrála tragická událost, při níž zemřel i farmář.

Nepříjemná náhoda připravila v indickém státě Tamilnádu o život farmáře i dvě zvířata. Před pár dny se 65letý farmář Mokkusu snažil pomoci své krávě, která se nešťastně dotkla přetrženého kabelu zapojeného do elektrického proudu. Kabel nevydržel nápor větru a deště z předchozího dne a přetrhl se, čehož si farmář nevšiml a kráva dostala elektrický zásah, po kterém spadla na zem.

Farmář se rozběhl zvířeti na pomoc, ale při snaze o oživení ležícího zvířete dostal zásah elektrickým proudem i on a zůstal bezvládně ležet. Situace si všiml farmářův pes Ramu a okamžitě se mu pokoušel pomoci, jenže s elektřinou si neporadil ani on. Zakousl do kabelu a chtěl ho odtáhnout z těla svého majitele. Pejsek nakonec zemřel po zásahu elektřinou, a tak se počet mrtvých ještě zvýšil. Příbuzní farmáře zaslechli trpícího psa, a tak přiběhli na místo tragédie a našli tam tři mrtvá těla.

Psa usmrtil elektrický proud, když zachraňoval svého majitele. Zahryzl se do kabelu a tahal až do posledních sil
Zdroj: Polícia Uthappanaickanur

Ramu zemřel s elektrickým kabelem v ústech, za což si pes vysloužil obrovskou poklonu od místních obyvatel a několik z nich mu přišlo vzdát úctu společně po boku mrtvého farmáře. Elektřina byla nakonec přerušena a i když to už životy krávy, psa ani farmáře nevrátilo zpět, lidé alespoň mohli vidět, že pes je opravdu nejlepším přítelem člověka.

Domů
Sdílet
Diskuse