Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. července 2018 1:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

I ty nejobyčejnější momenty ve vztahu mohou být dokonalé. Stačí je prožívat se správným člověkem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nejkrásnější situace přicházejí, když je člověk očekává nejméně.

Vztahy nejsou neustále dokonalé anikdo z nás se nemůže denně vydávat za novým dobrodružstvím, protože nám v tom brání povinnosti. Nejdříve musíme pracovat a vydělávat peníze, abychom si větší dobrodružství mohli dovolit, takže život běžného páru obvykle nevypadá jako vystřižený z cestovatelského Instagramu.

I přes občasný stereotyp a rutinu však umí život zamilovaného páru vypadat téměř perfektně, protože pokud se mají dva lidé rádi, moc jim ke štěstí netřeba. Velmi dobře si to uvědomuje i 27letá umělkyně Dine Odess. Pochází z Kazachstánu a v současnosti již delší dobu pracuje v New Yorku, přičemž už dříve začala tvořit v rámci projektu #99relationshipillustrations.

Pomocí jednotlivých obrázků se snaží zachytávat ty vzrušující i nudné momenty ve vztahu a jak sama píše pod některými příspěvky, občas musí svého přítele přesvědčovat, aby spolu někam zašli, protože jí docházejí nápady a neví, co má nakreslit. Jak se říká, když dva lidé dokáží společně trávit čas v naprostém tichu a cítí se tehdy komfortně, pak našli toho správného partnera.

 

Příspěvek sdílený Dina Odess (@dina.odess),

 

Příspěvek sdílený Dina Odess (@dina.odess),

 

Příspěvek sdílený Dina Odess (@dina.odess),

 

Příspěvek sdílený Dina Odess (@dina.odess),

Domů
Sdílet
Diskuse