Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2018 14:13
Čas čtení 0:00
Kristina Bečková

Když vzkvétá láska, ale i styl. Další várka zamilovaných dvojic se smyslem pro módu

MÓDA
Uložit Uložené

Fresh a stylové páry, které nám všem (alespoň na pohled) mohou jít příkladem.

Pokud jsi milovník módy a fascinuje tě sledovat hezké páry, čti dál. Přinášíme ti seznam několika influencerů, jejichž Instagram je plný zamilovaných a stylových fotografií. Móda je totiž jejich společná záliba, a to dávají dostatečně najevo. Vždyť se přesvědč sama.

Kim Duong & Robin

Německá blogerka Kim Duong je známá zejména pod svým instagramovým jménem blvckd0pe. Už několik let ohromuje svět módy svými neobyčejnými a zajímavými kombinacemi. Proto není žádným překvapením, že její přítel je stejně stylový jako ona.

Kim a Robin tvoří pár už více než tři roky a vkusem jsou si velmi podobní. Mají rádi oversized kousky, moderní tenisky a luxusní značky jako Balenciaga či Off-white. Kim má dokonce vlastní značku oblečení VANDOX, která je odrazem jejího osobního stylu.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Robin. (@rxinr),

Elisabeth Rioux & Jonathan Germain

Elisabeth pochází z Kanady a Jonathan z Monaka. Poznali se na internetu a v srpnu 2016 se po 8 měsících komunikování přes videohovory konečně setkali. Od té doby randí na dálku, což může být občas velmi těžké. Ani to jim však nebrání v tom, aby při každém setkání vypadali úžasně a stylově.

Elisabeth má ve svých 21 letech vlastní značku plavek Hoaka Swimwear, a proto je pochopitelné, že většinu času má na sobě bikiny. A když ne bikiny, tak krátké šatičky, šortky nebo topy. Jonathan za ní nezaostává. Jelikož pochází z Monaka, svou permanentně opálenou pokožku rád vystavuje v bledých košilích, krátkých kalhotách či plavkách. My této dvojici držíme palce, protože jejich láska vypadá i přes dálku, která je dělí, opravdu upřímně.

Kenza Zouiten Subosic & Aleks Subosic

Skandinávská blogerka a módní návrhářka není na našem webu žádný nováček. O jejím zajímavém životě si můžeš přečíst zde, nyní se však podíváme čistě na styl Kenzie a jejího manžela Alekse. Kenza se jako jedna z nejoblíbenějších blogerek současnosti opravdu vyzná. Její styl je velmi moderní a ženský, takže něco takového jako mikina či legíny u ní za všedního dne nehledej.

Ráda kombinuje jednodušší s extravagantním a často nosí vlastní kousky své značky Ivyrevel, která je běžně dostupná pro všechny. Aleks má raději jednoduchý styl – košile, trička, padnoucí kalhoty a stylové dioptrické brýle. Spolu však vypadají pohádkově a neskutečně jim to slušelo i loni na vlastní svatbě.

Cindy Kimberly & Neels Visser

Cindy se zviditelnila díky Justinu Bieberovi, kterému padla do oka a zveřejnil její fotku na svém Instagramu. Z obyčejné dívky z Barcelony se tak během noci stala modelka a módní ikona, které svět leží u nohou. Teprve nedávno se přestěhovala do Los Angeles, většinu času je však i tak na cestách. Ty absolvuje se svým přítelem – stejně přitažlivým americkým modelem.

Neels a Cindy spolu začali chodit na podzim roku 2016. Letos si dali několikatýdenní pauzu, ale už jsou zase spolu a zamilovaní. Chválabohu, protože jim to neuvěřitelně sluší! Cindy svou úžasnou postavu ráda předvádí v krátkých a odvážných kouscích. Nikdy však nevypadá vulgárně, spíše žensky a velmi přitažlivě. Neels rád střídá volnější street kousky a trička s rockovými kapelami s elegantními košilemi.

Teresa Andrés Gonzalvo & Ignacio Ayllón

Španělská modelka v minulosti fotila například pro Dior. V současnosti se modelingu věnuje jen minimálně, u módy však jako blogerka zůstala. Na svůj Instagram pravidelně přidává své stylové outifty, fotky z cest a také fotky se svým pohledným přítelem.

Teresa začala s Ignaciem randit, když jí bylo šestnáct a jsou spolu už osm let. Oba pocházejí z jiného španělského města, a tak spolu nejsou nonstop, ale často spolu cestují na různé dovolené nebo festivaly. Jejich styl je opravdu pohodlný, moderní a jednoduchý. Vědí, co jim sluší a velmi dobře se na ně dívá.

 Která z dvojic se ti zalíbila nejvíce?

Domů
Sdílet
Diskuse