Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2018 12:25
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Tyler, The Creator a A$AP Rocky se připomínají oldschoolovou skladbou, kterou produkoval Kanye West

HUDBA
Uložit Uložené

Vychutnej si bramborový salát, který uvařili Tyler a Rocky v Paříži.

Přátelství mezi Tylerem a A$AP Rockym je již několik let jedním z nejvřelejších v hudebním průmyslu a občas nám ho dokazují i zajímavou skladbou. A ta nejnovější také není žádnou výjimkou. Oba si totiž střihli několik silných slok na oldschoolovém instrumentálu Kanyeho Westa, který v roce 2003 využily zpěvačky Monica a Missy Elliot na skladbě Knock Knock. Rapeři nám naservírovali rovnou i videoklip, který natočili v Paříži.

Tyler a Rocky se nevyhnuli několika aktuálním tématům ve světovém hip hopu, zmiňují luxusní značky a Rocky si tu také neodpustil narážku na starší instagramový beef s 50 Centem, který se mu před časem vysmíval za kabelku. Skladba s ulítlým názvem Potato Salad má výrazný trueschoolový vibe, podobně jako několik dalších na Rockyho posledním albu Testing. Udržování klasického hiphopového zvuku nás hřeje u srdce.

Domů
Sdílet
Diskuse