Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2018 15:24
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Tom Hardy jako Venom ničí celé město a zabíjí bez výčitek každého, kdo mu zkříží cestu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Konečně pořádný trailer pro Venoma, který nešetří akcí.

Na nejnovější komiksový projekt od Sony jsme byli dlouho zvědaví. A zároveň jsme se na něj těšili. Režisér Zombielandu Ruben Fleischer není žádné dřevo a Tom Hardy dokáže zazářit v jakékoliv roli.

Po úvodních záběrech jsme nebyli vůbec přesvědčeni, ale první trailer nás na snímek pořádně navnadil. Hardy vypadá v roli přesvědčivě, Venom je strašidelný, a pokud si režisér dal záležet, můžeme se dočkat i napínavého, nejen akčního filmu.

Producenti potvrdili, že Venom je zcela mimo MCU a žádné cameo Toma Hollanda jako Petera Parkera/Spider-Mana v něm nemáme čekat. To může, ale také nemusí být pravda. Spíše bychom se však přiklonili k tomu, aby si šel Venom vlastní cestou.

Pokud už nic jiného, alespoň si užijete Venomy (ne jednoho!) v celé jejich kráse a také množství akce a zabíjení.

Jak již velmi dobře víte, Tom Hardy si ve filmu zahraje postavu Eddieho Brocka, který se stane hostitelem pro Venoma. Kromě něj se ale objeví například i Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate či Woody Harrelson.

Za režií stojí Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) a o scénář se postaral Scott Rosenberg (Con Air, Gone in Sixty Seconds) společně s Jeffem Pinknerom (The Amazing Spider-Man 2, Jumanji: Welcome to the Jungle).

Premiéra snímku je u nás naplánována na 4. října 2018, a pokud se o něm chcete dozvědět více, klikejte sem.

Tom Hardy jako Venom ničí celé město a zabíjí bez výčitek každého, kdo mu zkříží cestu
Zdroj: Sony Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse