Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2018 17:47
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Známé tváře z Česka a Slovenska utrácejí za oblečení statisíce korun. Stojí za to i výsledek?

MÓDA
Uložit Uložené

Outfity plné luxusních značek v podání Teri Hodanové, Pil C-ho nebo dvojice Sheen & Jickson.

Pokud se chce člověk pohybovat ve světle reflektorů, tak prostě musí vypadat dobře. To je fakt, který nemůže nikdo popřít. Dnešní společnosti totiž nestačí, aby interpret, moderátor, sportovec nebo kdokoliv ze zábavního průmyslu vykonával svou práci na 100 %, což je možná mírně povrchní, ale bohužel...

Móda a řešení věcí kolem ní se stává každodenní součástí života veřejně známých tváří, což s sebou přináší i nemalé investice do oděvů a obuvi. V současnosti tak už vůbec není netradiční, že uvidíte Sajfu s batohem Gucci nebo Ega v bundě Louis Vuitton x Supreme koupenou za přibližně 6 tisíc eur (~154 tisíc korun) na eBay.

Daná záležitost nám avšak vůbec nevadí, spíše naopak, konečně můžeme čerpat inspiraci i z domácího prostředí a nemusíme pokaždé sledovat lidi zpoza velké louže, nebo ano? Více vám už napoví záběry níže, na kterých nechybí ani Yzomandias, Pil C, Leoš Mareš, Michaela Kociánová či Teri Hodanová.


Pil C v kalhotách s páskem jedné ze svých oblíbených značek Off-White a teniskách Yeezy Boost 350 od adidas Originals. Lukáš je velkým fanouškem fotbalu, což dokazuje jeho láska k Manchesteru United a také účast na mistrovství světa v Rusku, odkud si přinesl mimo jiné tričko s potiskem. 

 

A post shared by PIL C (@pil_c) on

 

A post shared by PIL C (@pil_c) on

Yzomandias nemá v oblibě jen high fashion kousky, ale také streetwear. Důkazem je jeho sbírka věcí BAPE. Růžová kamufláž není sranda... 

 

A post shared by Yzomandias (@yzomandias) on

Česká moderátorská ikona Leoš Mareš si díky úspěšné kariéře může vychutnávat lety soukromým letadlem po vzoru hereckých či hudebních hvězd. Na cestu zvolil pohodlný outfit s denimovou bundou, teniskami adidas Originals Stan Smith a luxusním koženým ruksakem Louis Vuitton. 

 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares) on

U rodinky Marešů ještě zůstaneme, protože Leošova manželka Monika patří mezi nejlépe oblékající se ženy v českém showbyznysu. 

 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova) on

Slovenská kráska, která modelingem prorazila za hranice Evropy, nás opět dostala jednoduchým pojetím módy. Adriana Čerňanová si vyzkoušela skateboarding v horkém Malibu jen v krátkých denimových kalhotách, lehké bundě a bílých teniskách. 

NobodyListen s partnerkou Teri Hodanovou v outfitech módního domu Dior. Jde o nejhezčí český pár?

 

A post shared by NobodyListen (@nobodylisten) on

Modelka Michaela Kocianová vždy ví, jak si získat naše srdce.

Na BAPE nedá dopustit ani reprezentant východu Dalyb, který tentokrát sáhl také po kamuflážové mikině a vzorovaných tenisek. Zbytek outfitu tvoří denimové kalhoty Fendi, pásek Gucci, tričko Marino Infantry a sluneční brýle Balenciaga. 

 

A post shared by D L Y B (@dalybhahacrew) on

Slovenský influencerka žijící v Sydney by mohla mít klidně svůj vlastní módní seriál. Petra Macková nás nejnověji okouzlila čistým outfitem, v němž vynikají denimové kalhoty, obuv Tony Bianco a kabelka od módního domu Chanel. 

 

A post shared by Petra (@pepamack) on

Burberry čekají pod vedením Riccarda Tisciho zřejmě zlaté časy, co se týče popularity, ale i kvality návrhů, o čemž vás přesvědčí například i Tereza Haščáková, TTAPPLE. 

 

A post shared by TTAPPLE (@ttapple) on

 

A post shared by TTAPPLE (@ttapple) on

Label Milion+ je v posledních měsících nezastavitelný a vydává jeden kvalitní hudební počin za druhým, přičemž to celé nestojí jen na Yzomandiasovi. Album Grál od dua Sheen a Jickson hovoří jasnou řečí a kluci v ničem nezaostávají ani po módní stránce. Připravte si roláky! 

 

A post shared by sheen (@viktorsheen) on

 

A post shared by sheen (@viktorsheen) on

Nejstylovější slovenská sportovkyně nemůže chybět v žádném obdobném článku, a tak přidáváme Dominiku Navara Cibulkovou jako třešničku na závěr. Hravým letním kompletem od Versace a obuví, resp. kabelkou od francouzské značky Hermès, si nás získala na celé čáře. 

 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

 

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

Domů
Sdílet
Diskuse