Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2018 22:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Young Thug spolupracuje s Eltonem Johnem. Na veřejnost nechtěně unikl hit roku

HUDBA
Uložit Uložené

Raper a zpěvák se osobně setkali ještě před dvěma lety, ale o slovo se společně přihlásili až dnes poté, co nechtěně unikl remix na Eltonovu věc Rocket Man.

Young Thug před pár dny vydal skvělé album Slime Language, které je s velkou pravděpodobností aspirantem na zahraniční projekt roku. Pokud jsi ho zatím neslyšel, tak to určitě naprav, ale ještě předtím tu máme jednu důležitou informaci. Všechno to začalo fotografií starou přibližně dva roky, na které stojí vedle rapera z Atlanty nestárnoucí zpěvák Elton John.

Tehdy jsme všichni pochopitelně byli zvědaví na jejich spolupráci, což se sice bohužel nestalo, ale zároveň jsme stihli na fotografii zapomenout a opadla i očekávání. Už tehdy se Elton pro Noisey jasně vyjádřil, že Thuggerovu práci cení a uznává ho. Po pár dlouhých měsících ticha se však dnes zničehonic objevila na SoundCloudu plnohodnotná verze duetu. Ve skutečnosti jde o remix na věc Rocket Man, kde zpěvák figuruje alespoň na vokálech.

Young Thug určitě neměl v plánu skladbu vydat, protože po pár článcích od velkých médií okamžitě z internetu zmizela, ale naštěstí se našel prozíravý fanoušek, který ji dokázal stáhnout a zveřejnit na YouTube. Snad to tedy stihneš i ty, protože jde o adepta na skladbu roku.

  

Domů
Sdílet
Diskuse