Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2018 14:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Black Eyed Peas se vracejí ve skvělém videoklipu se Slick Rickem a oznamují evropské turné

HUDBA
Uložit Uložené

Oblíbená kapela navazuje na předchozí single novinkou s videoklipem z New Yorku.

I po více než dvou dekádách působení patří seskupení The Black Eyed Peas k těm nejaktivnějším skupinám, které začínaly ještě v minulém tisíciletí. Po odchodu Fergie už jen tříčlenná kalifornská kapela představuje novou skladbu, ve které nám opět připomíná, proč ji máme tak rádi. Na novince CONSTANT PART 1 & 2 dostali prostor i legendární Slick Rick a zpěvačka Jessica Reynoso a celkový efekt dodává vynikající videoklip.

Na režii se podílel i frontman will.i.am a my máme možnost vidět, jak interpreti v celistvé scéně dobíhají čas. Tato skladba by měla být stejně jako pár předchozích součástí muzikálního projektu k loňské spolupráci s Marvelem. Zatím však nevíme, o co přesně půjde.

The BEP zároveň oznamují i ​​evropské turné, v jehož rámci se přiblíží i našim končinám. V říjnu a listopadu navštíví metropole jako Londýn, Berlín, Amsterdam či Paříž a lístky si můžeš zakoupit klidně ihned.

Domů
Sdílet
Diskuse