Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2018 12:00
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Kanye West vydá za 11 dní album! Mnozí se domnívají, že jde o pokračování Yeezus

HUDBA
Uložit Uložené

Známe název, obálku i datum vydání.

Kanye West se v posledních dnech opět činil na sociálních sítích a kromě různých neidentifikovatelných obrázků, nesmyslných fotografií náhodných objektů či podivných skic se na svůj Instagram rozhodl přidat i obálku alba.

Mnozí si zpočátku kvůli velké podobnosti samotného obalu mysleli, že jde o pokračování úspěšného projektu Yeezus. Předpokládaný název Yeezus 2 byl tedy pro více fanoušků hotová věc.

Yeezy však pár hodin nato přidal další vizualizaci alba, ovšem nyní už doplněnou i o skutečný název a datum vydání. Jeho devátá sólovka se tak podle všeho bude jmenovat Yandhi a dočkáme se jí ještě tento měsíc, konkrétně 29. září.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kanye West (@kanyewest),

Kanye nám dokazuje, že je letos hudebně aktivnější než kdykoliv předtím. Kromě nejnovějšího alba totiž stihl dát dohromady i další dva projekty, a to sólovku Ye a spolupráci Kids See Ghosts s Kid Cudim.

Vydání Yandhi se navíc spojuje s informací, že Kanye bude prvním hostem v nové sérii známé americké noční televizní show Saturday Night Live, kterou bude tentokrát moderovat herec Adam Driver. Ta bude odvysílána ve stejný den, kdy má Yeezyho novinka vyjít.

Aby toho nebylo málo, Kanye podle nejnovějších informací pracuje také na společném albu s Chance the Rapperem, který pravděpodobně ponese název Good Ass Job.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chance The Rapper (@chancetherapper),

Domů
Sdílet
Diskuse