Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2018 10:48
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Huawei rozdával lidem čekajícím v řadě na nový iPhone powerbanky. Prý se jim s mobilem od Applu budou hodit

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Čínská společnost baví nejnovějším kouskem internet.

Čínská společnost Huawei v poslední době šplhá v hierarchii výrobců smartphonů. Nebojí se zaútočit ani na marketingovém poli, protože před Apple obchodem v Singapuru před pár dny připravila čekajícím zákazníků menší překvapení.

Desítky lidí si před Apple Store přinesly vlastní spacáky či polštáře, aby se mohly stát prvními lidmi, kteří si vyzkouší novinky jako iPhone XS, XS Max či XR.


I přes dokonalou propagaci však Apple za svou konkurencí na mnoha frontách zaostává. Technologie se hýbou kupředu neuvěřitelnou rychlostí a Apple i tak nedokáže ve svých telefonech poskytnout pořádnou kapacitu baterie, čehož Huawei vtipně využil.

Zaměstnanci rozdávali čekajícím zákazníků Applu powerbanky, přičemž čínský výrobce na balení přidal i milý vzkaz: „Tady máš powerbanku. Budeš ji potřebovat, Huawei.“

Nenarazí přitom jen na čas strávený v spacáku před obchodem, ale neustále nadávání na vybíjející se iPhone.


Doporučeno
Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý Vybíjí se ti v zimě iPhone rychleji? Díky těmto tipům vydrží déle nabitý 11. prosince 2023 12:00


Domů
Sdílet
Diskuse