Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2018 22:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Vynálezce vytvořil dokonalý stroj na orální sex. Analyzoval kvůli tomu přes 108 hodin porna

TECH
Uložit Uložené

Výzkum posloužil jako základ pro stavbu stroje.

Vynálezce Brian Sloan spojil dva dosud zdánlivě nespojitelné světy. Vymyslel stroj na orální sex, který však nefunguje jen na základě nudných mechanických pohybů. Brian se před samotnou výrobou a designem stroje spojil s týmem vědců, aby získal potřebná data.

Nejdříve potřeboval získat skupinu vědců, aby uskutečnila profesionální studii, ovšem prvních sedm společností práci odmítlo. Zřejmě se bály, že by přišly o ostatní zákazy, a tak se chytil jen jeden tým.

I tak však chtěli vědci zůstat v anonymitě, ale přesto uskutečnili za 30 tisíc dolarů rozsáhlou studii, která analyzovala více než 108 hodin pornografie. Nakonec identifikovali 16 charakteristických pohybů využívaných při orálním sexu v pornu.

Díky umělé inteligenci pak Brian vymyslel speciální algoritmy. Obyčejný mechanický pohyb sexuálního stroje se proměnil v neustále se měnící pohyby.

Umělá inteligence umí úplnou náhodou pohyb zastavit, využít rozdílné úhly a uživatele tak přivést do pestrých situací, které si užije nejlépe. Kdybys měl zájem, celou studii si můžeš přečíst na tomto odkazu.

Domů
Sdílet
Diskuse