Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2018 19:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dalyb schovává peníze v krabicích od tenisek. Jeho první sólo projekt vznikl na hotelovém pokoji

HUDBA
Uložit Uložené

Dočkali jsme se prvního Dalybova projektu, který nese tři skladby a dva hosty. Autor ho odmítá nazývat EPm nebo albem.

Dalyb už dříve avizoval, že má v plánu vydat celistvý rapový projekt, na kterém by spolupracoval nejen jako producent, ale i jako interpret. Všechny jeho nahrané skladby se však nikdy v šuplíku dlouho neudržely a k fanouškům se dostaly jako singly, takže jsme se sice dočkali aktivity, ale na debut si ještě budeme muset počkat.

I přesto však člen košické HAHA Crew nyní přichází s krátkým projektem, který odmítá nazývat albem nebo EPm. Jeho první sólový projekt dostává název Prod. Dalyb a najdeme na něm tři zcela nové tracky i s hosty. Kromě Dalyba rapuje i Nik Tendo za Milion+ a blízký kolega Ego.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

nie je to album ani EP, je to nova hudba pre vas. tuto nedelu tri nove single po kope na vsetkych streamovacich sluzbach + novy merch “prod. dalyb” @lousyauber

Príspevok, ktorý zdieľa D L Y B (@dalybhahacrew),

Z textů se dozvídáme, že nová hudba vznikala v hotelovém pokoji v metropoli východu a dokazují to i záběry z dnes vydaného klipu k věci Jelly Belly. Ten je po vzoru předešlé tvorby v první řadě reprezent záležitostí a na své si určitě přijdou všichni skalní fanoušci.

O tvorbu videoklipu se tentokrát postaral Džagy za FCK THEM a na závěr už jen dodáme, že Dalyb spouští i prodej nového merche, který najdeš na oficiální stránce fckthem.com.

Domů
Sdílet
Diskuse