Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2018 18:09
Čas čtení 0:00
Šimon Kucka

Bradley Cooper a Lady Gaga plánují na Oscarech zazpívat svůj hit Shallow. Získá tak Zrodila se hvězda Cenu Akademie?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Líbila se vám známá filmová píseň?

Bradley Cooper a Lady Gaga si nedávno zahráli ve velkém hitu s názvem Zrodila se hvězda, který Cooper zároveň i režíroval. Hudební film má velkou šanci získat Oscara v mnoha kategoriích, od herečky v hlavní roli přes režii až po filmovou píseň.

Akademie obvykle na předávání svých cen pro nejlepší původní píseň uvádí i interpreta, který svou nominovanou skladbu předvede živě. Donedávna nám nebylo známo, zda by byl Bradley Cooper ochoten na pódiu před stovkami hollywoodských osobností v sále a miliony diváků po celém světě předvést své pěvecké umění. Tato otázka byla zodpovězena.

„Mluvili jsme o tom, protože jsem do celé věci velký maniak,“ odpověděl Cooper na otázku, zda by si spolu s Lady Gagou zazpíval Shallow na Oscarech. „Začal jsem jí psát, jak bychom to asi mohli udělat, takže uvidíme. Snad se nám podaří píseň předvést zajímavou, neortodoxní cestou.“

Bradley Cooper a Lady Gaga plánují na Oscarech zazpívat svůj hit Shallow. Získá tak Zrodila se hvězda Cenu Akademie?
Zdroj: Warner Bros.

Nápad odehrát číslo živě se zamlouvá i Lady Gaga. Její odpověď zněla následovně: „Na sto procent to uděláme.“ Pro Gagu by šlo už o třetí vystoupení na Oscarech.

Poprvé se představila v roce 2015 s hudbou z muzikálu Za zvuků hudby (1965). O rok později si zazpívala svou písničku Till It Happens to You k dokumentu The Hunting Ground, za kterou byla nominována na Cenu Akademie.

Největší šanci na zisk nominace má právě píseň Shallow. Lady Gaga ani Bradley Cooper zatím spolu živě tuto píseň nepředvedli. Jejich první živé vystoupení před obrovským obecenstvem tak jistě bude jednou z nejdiskutovanějších částí večera.

Kromě horké informací o show Coopera a Gagy na Oscarech jsme nedávno zjistili, že k nám brzy může dorazit prodloužená verze filmu, tedy director's cut. Ten by se měl od původní, 136minutové verze lišit přidanými scénami.

Bradley Cooper a Lady Gaga plánují na Oscarech zazpívat svůj hit Shallow. Získá tak Zrodila se hvězda Cenu Akademie?
Zdroj: Warner Bros.

Kameraman snímku Matthew Libatique prozradil, že režisér musel film přímo „oholit“, aby zachytil podstatu příběhu o lásce. Podle jeho slov zůstalo ve střižně dostatek materiálu, a tak je vysoce pravděpodobné, že by se fanoušci mohli dočkat i prodloužené verze filmu.

Zatím nic nepotvrdilo ani studio Warner Bros., ani samotný Bradley Cooper. Ten údajně preferoval nesestříhanou verzi, na níž se mělo nacházet i několik dalších vystoupení hlavní postavy Ally (Gaga). S nejvyšší pravděpodobností se režisérská verze snímku dostane až na Blu-ray a DVD nosiče.

Domů
Sdílet
Diskuse