Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2018 16:26
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

James Cole se utkal v AZ-kvízu s Ventolinem. Kdo z nich prokázal větší vědomosti?

ZAJÍMAVOSTI ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

James Cole a Ventolin spolu hádali. Jak toto dopadlo?

AZ-kvíz je fenomén. Když v roce 2010 nahrál James Cole spolu se skupinou PSH hitovku Vím já?, zřejmě netušil, že si v tomto televizním pořadu jednou skutečně zasoutěží. Ve speciálním vydání ArtZóny, která studio legendárního soutěžního pořadu využila, se utkal spolu s elektro-producentem Ventolinem.

Raper na sebe prozradil, že volný čas věnuje sledováním AZ-kvízu a děláním „tak trochu všeho“. Kdo z nich vyhrál první semifinále a později se utká ve finálovém kole této poněkud speciální relace? Podívej se na video:

 
V případě nefunkčního videa klikejte sem

AZ-kvíz má punc nestárnoucího kultu. Na televizních obrazovkách se objevuje již jednadvacátým rokem a jde o nejdéle v současnosti vysílanou televizní soutěž v Česku. Za tu dobu si na své konto přidala plno legendárních situací a hlášek.

Už před dekádou to započala pěstební dělnice, vzpomínáme však i na muže, který vyhrál soutěž pouhým klikáním a jedním z legendárních účastníků je také smolař Petr. O nejčerstvější legrácku se postaral šprýmař Adam, který v pořadu požadoval písmenko Š jako škrrr a poté udělal známý taneční pohyb dab.

Domů
Sdílet
Diskuse