Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2018 11:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine nabídl soudu celý bankovní účet v hodnotě 1,7 milionu dolarů. Skončil v extrémně nebezpečné věznici

HUDBA
Uložit Uložené

Otázkou zůstává, zda se mu nakonec v pátek podaří vydat avizované album, kde hostuje například Kanye West nebo Nicki Minaj.

6ix9ine se aktuálně topí v problémech a navzdory četným konfliktům ho ve skutečnosti doběhla minulost za něco zcela jiného. Ukázalo se totiž, že kromě působení v rapové hře je součástí násilného newyorského gangu Nine Trey, který patří pod Bloods. To by do značné míry mohlo vysvětlovat vše nepříjemné, co se Tekashimu za uplynulých pár měsíců stalo.

Před dvěma dny svět obletěla zpráva, že byl duhový Daniel zajištěn speciálními složkami ve federální věznici, odkud je cesta ven ještě o něco náročnější. Obviněný měl být z vydírání, manipulace se střelnými zbraněmi, účasti na loupeži s použitím střelných zbraní a násilného zločinu.

Vše však nasvědčuje tomu, že FBI prostě došla trpělivost a 6ix9inea potřebovali uklidit, protože do značné míry demonstroval jejich neschopnost udělat si v zemi pořádek. Pravděpodobně mu tedy přišili skutky gangu, i když se jich nutně neúčastnil osobně. Pro Tekashiho nebyla dostatečným varováním ani čtyřletá podmínka a nyní čelí doživotí.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

GOD IS GOOD GOD IS... GOOD!

Príspevok, ktorý zdieľa NOVEMBER 23RD (@6ix9ine),

Soudu nabídl své bankovní konto v hodnotě 1,7 milionu dolarů

Podle dostupných informací Billboardu 6ix9ine nabídl soudu celý svůj majetek uložený na účtu, který činí přibližně 1,7 milionu dolarů. Tento zoufalý nápad se podle očekávání s pochopením nesetkal a v tomto momentě pravděpodobně Tekashi pochopil, že se již nenachází v úsměvné situaci. Dozvídáme se také, že mu byla nabídnuta možnost spolupráce s policií, což odmítl.

Nachází se v nebezpečné věznici v Brooklynu, celu pro celebrity nedostal

Z portálu DailyMail se dnes dozvídáme informaci o tom, že se milionový raper aktuálně nachází v brooklynském metropolitním zadržovacím zařízení, avšak i přes svůj celebritní statusu nedostal speciální celu. Toto pro TMZ potvrdil i Tekashiho právník Lance Lazarro.

Otevřeně můžeme v tomto případě mluvit o tom, že se 6ix9ine aktuálně nachází v nebezpečném prostředí, které ministerstvo spravedlnosti označuje za oddělení pro extrémně nebezpečné a násilné vězně náchylné k útěku.

Důvodem mají být nová zjištění, která se týkají objednávky likvidace svědka jednoho z trestných činů gangu.

Zády se mu otočil i 50 Cent

V posledních měsících se svět bavil i u vtipů 50 Centa, který se nechal slyšet, že je Tekashiho otec. Samozřejmě, šlo jen o nevinné žerty, ale fanoušci jejich vztah právem vnímali jako přátelský. Oba jsou totiž spíše neforemnými interprety, kteří si nedokážou najít své místo a vnímáme je jako relativně podobné osobnosti po všech stránkách.

Po Tekashiho zatčení se však Fifty ukázal ve svém klasickém světle a bývalému kamarádovi vzkázal, aby ho už nekontaktoval, neboť nechce problémy s federály. Prý má zavolat mámě.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

My son got picked up, I told him don’t call me shit. The Fed’s on you fool,call ya momma‍♂don’t put the FBI on my phone.positive vibes only #lecheminduroi

Príspevok, ktorý zdieľa 50 Cent (@50cent),

Jeho vlastní gang měl pravděpodobně v plánu mu ublížit

Prokurátor Michael Longyear hned v pondělí prozradil, že dostupné informace vedou také k tomu, že právě samotný Tekashi měl být cílem vlastního gangu, v jehož zájmu byla dokonce likvidace známého rapera. Důvod sice známý není, ale pravděpodobně nebyli ztotožněni s tím, že 6ix9ine přitahuje až příliš velkou pozornost na existenci a možná i aktivity Nine Trey.

Vydá v pátek album Dummy Boy?

Poslední otázkou do rozhodnutí soudu o délce trestu zůstává, zda se vůbec dočkáme vydání avizovaného alba, které má datum vydání naplánované na pátek 23. listopadu.

Hostovat by na něm měly kapacity jako Kanye West nebo Nicki Minaj, ovšem otázkou zůstává, zda se ho vlastně dočkáme. Jisté je, že v případě vydání se bude tento projekt přirozeně těšit úspěchu i díky všem aktuálním skutečnostem.

Očekávat tedy můžeme další rekordy, které však už podle všeho nebude doprovázet 6ix9ineův výsměch. Do komentářů nám klidně napiš, jak to podle tebe celé dopadne.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa NOVEMBER 23RD (@6ix9ine),

Domů
Sdílet
Diskuse