Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2018 11:05
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Warcraft GO? Blizzard chystá hru ze světa orků a nemrtvých na styl Pokémon GO

TECH
Uložit Uložené

Fanouškové světa Warcraftu, zbystřete!

Po ohlášení návratu legendárního titulu Warcraft III Reforged tu máme další milé překvapení. Blizzard to myslí v oblasti mobilního herního průmyslu opravdu vážně.

Nedávno společnost oznámila, že si na našich kapesních přístrojích zahrajeme Diablo Immortal (z čehož mnoho lidí nadšeno není a dali to jasně najevo) a na světlo světa pronikají útržky informací o dalším projektu.


 

Mělo by jít o hru na styl Pokémon GO zasazenou do světa orků, informuje web Kotaku. Vedoucí designér Blizzardu Cory Stockton je prý obrovským fanouškem Pokémon GO a v americké společnosti není sám. Mnozí jeho kolegové si hru oblíbili natolik, že ji hrají prakticky na denní bázi.

Chystaná mobilní novinka, o které se teprve šušká, údajně bude obsahovat prvky singleplayeru, nebude to tedy úplná kopie Pokémonů.

Více detailů k připravovanému mobilnímu titulu zatím nemáme. Nejmenovaný zdroj z Blizzardu však naznačil, že v mobilních hrách společnost vidí potenciál. „Existuje mnoho lidí, kteří mají rádi hry na mobilu. I reakce lidí v Blizzardu na hru Diablo Immortal jsou zcela odlišné ve srovnání s reakcemi z venku,“ vyjádřil se.

Domů
Sdílet
Diskuse