Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2018 19:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias básní se slovenskou raperkou o penězích a konexích

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Máme tu vyvrcholení CBG čtvrtků, v rámci nichž nám raperka Luisa představila dohromady čtyři skladby. Která se ti líbí nejvíc?

Raperka Luisa z Comebackgangu se v závěru roku 2018 rozhodla rozjet aktivitu a v rámci CBG čtvrtků se jí podařilo vydat pár plnohodnotných skladeb. Ty se na YouTube těší velké pozornosti a dohromady se jí podařilo nasbírat již přibližně půl milionu views na trojici tracků Sama, Babyface a Kedysi.

Dnes jsme se dočkali čtvrté, která dostává název Dôležité a kromě samotné Luisy na ní hostuje i hlava Milion+ labelu Yzomandias. Tato spolupráce je velkou vzácností i pro podstatně známější interprety, neboť Yzo je právem považován za jednoho ze tří nejlepších českých raperů. Své schopnosti dokázal i v tomto případě a konečně jsme se dočkali i vizuálního zpracování.

Jde o tradiční reprezent záležitost od šikovného Patrika Soldána. O hudební produkci se v tomto případě postaral zatím neznámý Danny Gallows a ty už můžeš hodnotit samotný výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse