Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2018 11:32
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nový videoklip krásné Ariany Grande překonal historické rekordy YouTube. Nechybí v něm narážky na všechny ex

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka vrátila fanoušky do 90. let.

 

Poslední týdny kralovala žebříčkům nejpopulárnějších skladeb Ariana Grande. Po říjnovém zrušení zásnub se svým bývalým přítelem Petem Davidsonem vypustila písničku Thank U, Next, ve které zpívá právě o bývalých partnerech.

Fanoušci se zanedlouho dočkali i videoklipu a nové video hned začalo překonávat rekordy. Ariana si v něm střihla roli jako z teenagerské komedie z 90. let či ze začátku nového tisíciletí. Za prvních 24 hodin od vydání klipu na YouTube získalo video vůbec nejvyšší počet zhlédnutí v historii.

Dosud rekord držela korejská skupina BTS, která za 24 hodin od vydání klipu nasbírala 45,9 milionu zhlédnutí. Ariana však rekord překonala za 22 hodin se 46 miliony views, po odbití 24 hodin od vydání ukazovalo počítadlo zhlédnutí více než 50 milionů.

Zpěvačka překonala i další rekord, neboť vydání videa naplánovala a lidé ho mohli pomocí funkce YouTube Premiere sledovat simultánně. Najednou ho sledovalo 829 tisíc diváků, kteří dohromady poslali přes 516 tisíc zpráv do chatu.

Do videa se dostaly známé osobnosti jako Jonathan Bennett, Stefanie Drummond, Kris Jenner či hvězdy z YouTube jako Colleen Ballinger, Gabi DeMartino, Jennifer Coolidge nebo zpěvák Troye Sivan. Pozorní fanoušci si dokonce všimli i takové maličkosti jako poznámky Ariany v pomyslné knize svých bývalých přátel.

U jména Ricky Alvarez se objevila slova jako „good times man“, „great dancer“ či „friends forever“. Na druhé straně, Big Sean si vysloužil „so cute, so sweet“ a v závorce dokonce „could still get it“. Mac Miller se v knize pochopitelně neobjevil, ale Pete Davidson zaujal nejvíce fanoušků.

Ariana nedávno zrušila zásnuby i svatbu, a tak v knize napsala „sry I dipped“, „i love u always“ a pod fotkou zase „huuuuge“. Narážela tím zřejmě na fakt, že Davidson často žertoval o svém velkém přirození.

Domů
Sdílet
Diskuse