Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2018 9:53
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Druhá série Taboo potvrzena! Vrátí se i Tom Hardy, tvůrce Peaky Blinders a Ridley Scott

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložit Uložené

Taboo bude zřejmě pokračovat tam, kde skončilo. Kdy se ho však dočkáme?

Tom Hardy zářil v Taboo ještě v zimě minulého roku. Potvrzení o druhé sérii sice přišlo, ale od té doby bylo nesmírně ticho a nikdo už ani nedoufal, že se druhé série dočkáme v nejbližších měsících. Dnes se však už můžeme radovat, neboť druhou sérii potvrdilo jak samotné BBC, tak tvůrci, a v neposlední řadě i sám Tom Hardy, jehož zelená pro 2. sérii nesmírně potěšila.

Druhá série se má soustředit na Delaneyho druhy, kteří s ním nastoupili na loď pod americkou vlajkou ve snaze začít nový život. Máme se dočkat epičtějšího příběhu, mnoha zvratů a postav, které nás okouzlí. Všichni tvůrci, včetně scénáristy Stevena Knighta (s Hardym spolupracovali i na Peaky Blinders) či výkonného producenta Ridleyho Scotta se nemohou dočkat, až lidé uvidí, co vytvořili.

Druhá série Taboo potvrzena! Vrátí se i Tom Hardy, tvůrce Peaky Blinders a Ridley Scott
Zdroj: BBC

Bohužel, nic dalšího nám autoři neprozradili a my ani netušíme, kdy se 2. série dočkáme. Zprávy o nějakém tajném natáčení na internet stále neprosákly, takže je možné, že nás teprve čeká. V tom případě by tu ještě byla šance, že nové části dorazí v roce 2019. Ta přestávka mezi první a druhou sérií však bude ukrutně dlouhá.

Doporučeno
Recenze: Al Capone v podání Toma Hardyho nosí pleny, slintá a trápí ho halucinace. Měl bys film vidět? Recenze: Al Capone v podání Toma Hardyho nosí pleny, slintá a trápí ho halucinace. Měl bys film vidět? 13. května 2020 16:26

Knight se nechal slyšet, že zatímco byla první série o útěku, ta druhá bude o dobrodružství. Celé to skončí v sérii třetí, která bude zase značit příchod. V případě, že se v druhé sérii rozloučíme s Bracem, je možné, že ho uvidíme v té třetí. Tedy v případě, že Knight příchodem narážel na návrat Jamese Delaneyho do Londýna.

Na závěr doplnil, že se podle jeho názoru musíte velmi snažit, abyste natočili nudný příběh z minulosti. Historie byla vždy převyprávěná z pohledu králů, princezen a podobně, on však vidí své příběhy v mnohem nižších sociálních vrstvách – tam, kde se bojovalo o život a štěstí. Nám se první série Taboo velmi líbila, což dokazuje i recenze. Pevně věříme, že se kvalitativně bude zase nacházet na špičce seriálové tvorby.

Domů
Sdílet
Diskuse