Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2018 13:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Z klubu rovnou na snídani. Gleb rapuje další příběh a avizuje nové album

HUDBA
Uložit Uložené

Gleb má za sebou úspěšný rok, který završuje předvánočním překvapením v podobě nového singlu a příslibu dalšího alba.

Gleb z labelu F*CK THEM má za sebou velmi úspěšný rok, a vlastně celé období od vydání alba Lavička Pimpin, které se právem těší dlouhodobě obrovské pozornosti. Dokonce se mu podařilo bez jakýchkoli hostů v předprodeji vyprodat největší bratislavský klub MMC a tento milník si zopakuje i v příštím roce, konkrétně 31. května. Už neudělej stejnou chybu a lístek si pořiď například hned.

Dnes zde zároveň pro fanoušky máme další velmi dobré zprávy. Dočkali jsme se vydání avizovaného singlu, který je pokračováním série Glebových blbých příběhů ze života.

Jako jeden z nejlepších slovenských lyriků už představil Audioknihu a Motorest, ke kterým nyní přidává Gauč Storytelling. Pokud sleduješ autorovy sociální sítě, tak asi víš, že kluci pracují i na videoklipu, přičemž ten by měl spatřit světlo světa do pár dní.

Zároveň se díky vyjádření od hlavy FCK THEM Yakshy dozvídáme, že novinka je předzvěstí nového alba, které se na veřejnost dostane začátkem roku 2019. Aktuálně na něm Gleb intenzivně pracuje a my už teď víme, že se je na co se těšit. Singl vychází na všech digitálních platformách s distribucí od Universal Music, se kterou nedávno F*CK THEM uzavřeli partnerství v rámci českých a slovenských aktivit.

Z klubu rovno na raňajky. Gleb rapuje ďalší príbeh a avizuje ďalší sólový album
Z klubu rovno na raňajky. Gleb rapuje ďalší príbeh a avizuje ďalší sólový album Zdroj: Adam Tarana
Domů
Sdílet
Diskuse