Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2018 20:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Když se žena rozhodne, těžko s ní pohneš. Ego a Sima mají nový duet o vztazích

HUDBA
Uložit Uložené

V závěru roku dostáváme další klip ze Simina druhého sóla.

Ego byl mentorem zpěvačky a raperky Simy ještě v počátcích a hostoval na její debutové skladbě On je len kamarád, která byla věnována vztahům. Dnes má již tento duet více než 10 milionů zhlédnutí, a dokonce vznikl i další. Ten najdeš na debutovém albu mladé interpretky a dostává název Princíp vzájomnosti. I když jde o podstatně novější track, na YouTube má již více než 11 milionů views, a tak je logické, že se dvojice dala po tomto úspěchu opět dohromady.

Sima před pár týdny vydala druhé sólo, kam už tradičně zavolala i člena Kontrafaktu, a jak už víš z nadpisu, téma bylo jasné hned od začátku. Tentokrát k němu oba přistoupili jiným způsobem a výsledkem je věc, která bude chtít se zbývajícími dvěma určitě závodit.

Jako ve všech předešlých případech v posledních měsících, i nyní se o hudební produkci postarali Gajlo a SkinnyTom. Scénář klipu připravovala samotná autorka a kameru a postprodukci si na starosti vzal Arogant.

Domů
Sdílet
Diskuse