Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2019 12:03
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Facebook už testuje tmavý Messenger! Uživatelé si ho mohou vyzkoušet, ale sociální síť upozorňuje na chyby

TECH
Uložit Uložené

Sociální síť konečně podlehla tlaku a začala testovat tmavou verzi své aplikace.

Uživatelé již několik let upozorňovali Facebook, že by do své aplikace Messenger mohl umístit i možnost změnit celé barevné schéma na tmavou verzi. Sociální síť proto loni představila krátkou upoutávku toho, jak by tmavá verze měla vypadat, a už tehdy nám slibovala, že její oficiální zavedení přijde velmi brzy.

Slova se samozřejmě nenaplnila, ale odbornice z branže Jane Manchun Wong pomocí svého Twitteru upozornila veřejnost, že Facebook konečně začal tmavou verzi testovat v některých zemích.

Tmavý Messenger
Tmavý Messenger Zdroj: Wongmjane

Nelze však přesně říci, kdy si ho budeš moci zapnout, protože ze strany Facebooku zatím nepřišla žádná oficiální informace o tom, dokdy bude testování probíhat.

Při zapínání tmavé verze se momentálně objevuje upozornění o tom, že vzhled je stále pouze v experimentální verzi, a tak se nelze divit, pokud v něm lidé najdou jakoukoliv chybu.

V Česku přitom před pár týdny Facebook zapnul novou, mnohem jednodušeji vypadající verzi celého Messengeru, ale krátce po tomto rozhodnutí se nám do mobilů opět vrátila ta původní. Možná nás čeká již celý nový Messenger i s tmavým módem.

Tmavý Messenger
Tmavý Messenger Zdroj: Wongmjane
Domů
Sdílet
Diskuse